Soul Of Life

Soul Of Life, er et Tekst baseret RPG, hvor i kan være helten eller heltinden i jeres egen historie. Skab jeres eget univers.
 
IndeksPortálSøgTilmeldLog ind

Share
 

 Historien

Go down 
ForfatterBesked
Admin
Admin
Admin

Antal indlæg : 45
Age : 30
Geografisk sted : In Your Eyes
Registration date : 27/08/07

Historien Empty
IndlægEmne: Historien   Historien Icon_minitimeMan aug 27, 2007 4:08 pm

Historien.

Tidens gang i historien på planeten og altid gået i en rundkreds. Den har skabt katastrofer, og ofret helte for at stoppe dem igen. Den har skabt lykke, og ødelagde det med smerten. Den har skabt vidundere, men skabt dårskaben. Tidens tag i historien, har man altid kunne se på det største øjeblikke i historien. Altid skrevet eller malet som et evigt minde for dem som kommer efter menneskeligheden. Dog har disse minder, skrevet på hvidt og sort, altid formået at holde tidens gerningerne skjult, indtil man begår dem igen. Mennesket som kan glemme, mennesket som aldrig kan undgå tidens gang, mennesket som nu og altid vil begå de samme fejl igen.
Skabe en ny verdenskrig.
Skabe nye fjender.
Skabe død og ødelæggelse.
Og midt mellem disse, vil de skabe en enkelt skabelse, som kan rede dem alle.

Tiden havde ikke rørt verden siden år 1600 e.a. (efter Alkymien) hvor alkymien(evt navn) skabte den første katastrofe. Ved eksperimenter som havde tager hundrede år, havde de skabt udødeligheden, som havde været mennesket eneste ønske som de ikke har kunne udføre. Alkymien havde skabt den første udødelige af en ulv. Ulven siges stadig at leve, men det kommer ikke sagen ved. Ti år efter den første udødelige ulv blev skabt, og som siden hen begyndte at dræbe dens fæller og flygtede fra dens fangeskab, har Alkymien prøvet at skabe udødelige mennesker. Der var mange frivillige, men alle døde. De ti år efter, ulven var undsluppet, blev der skabt historie. En gravid kvinde, som holdt hendes svangerskab skjult, blev indplantet med disse blodlegemer som indeholdte udødeligheden. Kvinden døde efter hendes børn blev født, og hendes børn var dødfødte selv. Men, tvillingerne, var udødelige. Deres hjerte bankede ikke, men deres sind var vågent og deres legemer levede, og deres gråd fortalte intet om deres manglende hjerte.
Dette skræmte de fleste og mange forbandede disse unge nyfødte, men alkymister gemte disse særlige, mens de prøvede at finde mere ud af det. De fandt hurtig ud af at menneskeligt mad ikke kunne tilfredsstille børnenes sult i længere tiden og de tilbød dem blod hver anden dag. Fordi børnene manglede blod, var fordi udødelighedens blod, begyndte at dræbe deres eget blod. Alkymisterne forudsage at børne ikke ville kunne overleve på kun udødeliges blod, derfor blev de nød til at optage mere og mere menneskeblod. Alkymisterne blev mordere mens børnene voksede.

Men, dette er stadig ikke pointen.
Sagen er at nu havde tiden igen rørte verden og årstallet er 2700 e.a. Tiden havde skabt et evigt mørke på en enkelt dag hver måned, hvor svampene, bedre kendt som vampyrerne, begav sig mod byen for at finde føde i deres manglende blod. Disse vampyrer kunne skabe flere vampyrer, det deres uhellige ritualer.
Sagen er, at et ritual gik forkert.
En vampyr, ingen kender mere til denne, prøvede at lade en dreng til en vampyr. Denne dreng mødte ikke døden, som de fleste mennesker gør når de prøver at gøres til udødelige. Solen stod op, da ritualet stod på dens højeste, og brændte både barnet og vampyren. Vampyren overlevede ikke, men menneskebarnet gjorde. Dette barn er nu smittet, hverken menneske eller vampyr.
Barnet er kendt under Zed, og besmitter alle mennesker med en mærkelig sygdom. Siden Alkymien er blevet bandlyst, på grund af deres uhellige eksperimenter, har mennesket aldrig fundet en modgift. Men er nu blevet så bange at de er begyndte at smide børn og unge ud på gaden, endda ud af byerne, på grund af Zed har smittet disse.
Sygdommen kommer af berøringer eller blodvæksling, og det er kun børn eller unge som kan blive smittet, og overleve. Voksne frygter, fordi de dør af denne sygdom. En død med smerte og pinsler ingen kan forstille sig.

//ikke færdig endnu
Tilbage til toppen Go down
http://z7.invisionfree.com/Magiens_Centrum
 
Historien
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Soul Of Life :: Information-
Gå til: