Soul Of Life

Soul Of Life, er et Tekst baseret RPG, hvor i kan være helten eller heltinden i jeres egen historie. Skab jeres eget univers.
 
IndeksPortálSøgTilmeldLog ind

Share
 

 Regime

Go down 
ForfatterBesked
Admin
Admin
Admin

Antal indlæg : 45
Age : 30
Geografisk sted : In Your Eyes
Registration date : 27/08/07

Regime Empty
IndlægEmne: Regime   Regime Icon_minitimeMan aug 27, 2007 4:08 pm

Regime:

Denne side indeholder to slags byer som har gå afstand imellem dem.
Den første by, der her skal nævnes, er Kongens ferie by. Flaren.
Flaren indeholder de fleste bakker og naturområder og midt i byen, som er omkransen af en lille mur og et vandgrav, ligger kongens slot som prægtigt kun er åbent om sommeren. Om sommeren er slottet gyldent i solens stråler og kongen kan altid høres på flere miles omkreds da han altid er i følgeskab af hans garde og personlige livvagter. Kongen er vellidt i byen, men er også nærig.

Den anden by som ligger godt 6 km fra Flaren, er Rio.
Rio, som i et langt ord hedder Rioan, huser hertugen til kongen. Om end en mægtig fjende som har siddet på Rios magt i mange år. Rio har ligget i krig med Flaren og dens konge i godt fire år, indtil kongen tilgav Hertugens og lod ham få herredømmet over Rio på papir. Dette tager nogle selvfølgelig som at havde tabt, som Rioanerne med glæde betegner det som. Men kongen betegner det som en tilbagetrækning og Rioanerne er bange for endnu en krig snarligt.

Den sidste by som jeg vil beskrive, er 24 km væk fra begge byer og er centrum for landet i midten af verden. Denne by kaldes Cerrum, bedre bekendt som Centrum.
Cerrum ejer kongens virkelig slot, som er større og prægtigere end nogen andet slot kongen har bygget. Cerrum bevare også dronningen, som aldrig bevæger sig udenfor en dør og Kongens tre døtre. Cerrum er centrum for alle byer, og denne by kan man kun komme til, fra Rio og Flaren, via vandet. En tur frem og tilbage koster normalt 200 kroner, hver vej. Og dette er hvis ejeren af båden, ikke kommer med og du selv skal sejle.

De andre byer som ligger udenfor Centrum og disse byer, ligger så langt væk at ingen har gidet en krig. Eller information om hinanden. Det siges at der render spioner rundt fra de forskellige byer, for at spionere evt. tropper eller garden som kunne udgøre trusler mod dem. Men endnu har ingen af byerne fået problemer med dem, og har stille hængt enhver som de har fundet.
Tilbage til toppen Go down
http://z7.invisionfree.com/Magiens_Centrum
 
Regime
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Soul Of Life :: Information-
Gå til: