Soul Of Life

Soul Of Life, er et Tekst baseret RPG, hvor i kan være helten eller heltinden i jeres egen historie. Skab jeres eget univers.
 
IndeksPortálSøgTilmeldLog ind

Share
 

 Teknologi

Go down 
ForfatterBesked
Admin
Admin
Admin

Antal indlæg : 45
Age : 30
Geografisk sted : In Your Eyes
Registration date : 27/08/07

Teknologi Empty
IndlægEmne: Teknologi   Teknologi Icon_minitimeMan aug 27, 2007 5:00 pm

Teknologi:

Denne verden er i sen Middelalder, som snart vil renæssance alderen.
I den sydlige verden har man endnu ikke opfundet nordens dampkraft og vindkraften med vandmøllen findes kun midt i landene, som dog er meget populær.
Verden indeholder nye marker med endnu nyere jord, og beplantninger og urskov findes i mange opmåder, som endnu ikke er berørt på landkortet.
Alderen indeholder hård arbejdskraft og mangel på frivillige på grund af vampyrernes hærgen, og dem som skønner at landbrug stadig er dens bedste indtjening, tager grueligt fejl.
Nu er det inde i storbyerne, den bedste indtjening kan komme. Herfra tjener det også godt at være en slavesælger, på grund af undertrykkelsen i landet og hungersnøden iblandt de fattige.

Byerne:
Byerne har stadig fakler til at oplyse det meste, da glaslamperne stadig var meget dyre og utrolig tunge. Samt det var kun den nordlige og rige del, som kunne have råd. Deres huse er af mursten og godt bygget i firkanter. Så tæt som muligt, så der er plads til den voksende befolkning af indflyttere.
Det sydlige del af jorden, bær nu på krudt som de brugte i selvforsvar. Dette betød så også at de enten mistede en hånd, hvis de var heldige. Eller de tog tyven med i døden.

Landet:
På landet skete der ikke så meget i udviklingen og landbrugere har altid været meget overtroiske når de kom til de fremmede byer. Landet indeholdte et rigt jord og deres huse var nogle at ler stadig. Husdyr var et kendt syn og deres arbejdsheste var stærke og aldrig dovne for dagens arbejde. På landet kom naturens ynde til syne, hvor den altid drukner i byerne. Og dyrene kan være frit mod jægerne som sjældent har forstand på skoven.
Tilbage til toppen Go down
http://z7.invisionfree.com/Magiens_Centrum
 
Teknologi
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Soul Of Life :: Information-
Gå til: