Soul Of Life

Soul Of Life, er et Tekst baseret RPG, hvor i kan være helten eller heltinden i jeres egen historie. Skab jeres eget univers.
 
IndeksPortálSøgTilmeldLog ind

Share
 

 Vampyrerne general info.

Go down 
ForfatterBesked
Zach
Admin
Zach

Antal indlæg : 87
Registration date : 27/08/07

Vampyrerne  general info. Empty
IndlægEmne: Vampyrerne general info.   Vampyrerne  general info. Icon_minitimeMan aug 27, 2007 3:23 pm

Vampyrerne
(De genfødte)Vampyrer er meget blege, selv sorte har det med at blive blegere og blegere i huden. Deres kroppe er døde og intet hjerte eller organ slår eller lever, i deres legemet. Dog når de får nyt blod, bliver deres krop menneskelig i de få minutter det tager for blodet at køre gennem hele deres krop. Virkning er som et sus af fuldkommenhed og lyksalighed. Da vampyrer ikke vokser, vokser deres hår, negle eller andet almindeligt menneske normalt ville holder ved lige. Vampyrer har to spidse tænder, hjørnetænder og to lidt mindre forneden. Disser er meget skarpe.

Vampyrer bliver skabt af et ritual, en blodpagt hvor de modtager den evige død, eller udødeligheden.
Dette sker ved at vampyren dræner sit offer helt. For ofret føles det som en smerte aldrig oplevet før og man kommer så tæt på døden ingen før har været, før at havde gået hele vejen. Da ofret er drænet og er ved at dø, skal vampyren lade ofret drikke af dens blod som er forbandet med udødeligheden. Ofret er svagt, men for mere og mere energi af vampyrens blod. Når ofret har drukket det der svare til en liter (som kan være svært for nogle) af vampyrens blod, begynder deres kroppe af dø. Dette kan være meget smertefuldt, dog for nogle, kan oplevelsen også være som en orgasme. Deres krop dør lidt efter lidt og man mærker uanede kræfter strømme ind gennem en, og ud igen. Processen med deres så kendte spidse tænder er så meget mere besværligt, tænk på at tænder vokser ud af din mund på et kvarter; Av!

Dit blod bliver tykkere og mere dødt, for så til sidst at stoppe dens strøm, mens dit hjerte i et split sekund stopper og du kæmper for at få vejret, men opdager at vejret ikke skal holde dig i live. Når ofret er nået til dette punkt, er der ingen vej tilbage og det vil begå dets første Synd. Det vil dræbe, for at opleve blodet igen og fuldkommenheden ved det.
Dette er en normal effekt til helt genfødte vampyrer. Ingen kan modstå følelsen af; Mere.

Når vampyren gør sit første drab, har den genfødte en lille forbindelse til dens skaber hvor de deler tanker i en halv time. Denne forbindelse bliver selvfølgelig kortet når vampyren begynder at klare sig selv, eller når vampyrens skaber bevæger sig for langt væk. Denne forbindelse har nogle få klaner genskabt.

Vampyrer har en menneske sjæl når de bliver genfødt, som er en vampyrs største frygt. Med en sjæl kommer fordømmelsen, og følelserne. Så når en vampyr dræber sit første offer, ville de stadig føle frygt, smerte og medlidenhed. Men hver gang de dræber en anden sjæl, heriblandt også selvforsvar, vil deres egen sjæl forsvinde bid for bid. Man regner med at ved nummer tiende drab, har vampyrerne ingen sjæl tilbage og kun blodet kan give dem deres følelser tilbage i nogle få minutter.
Få minutter hvor de oplever at være menneske igen. Få minutter hvor de føler dem levende igen. Få minutter hvor de er svage.
Tilbage til toppen Go down
 
Vampyrerne general info.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Soul Of Life :: Vampyr-
Gå til: