Soul Of Life

Soul Of Life, er et Tekst baseret RPG, hvor i kan være helten eller heltinden i jeres egen historie. Skab jeres eget univers.
 
IndeksPortálSøgTilmeldLog ind

Share
 

 Klanerne

Go down 
ForfatterBesked
Admin
Admin
Admin

Antal indlæg : 45
Age : 30
Geografisk sted : In Your Eyes
Registration date : 27/08/07

Klanerne Empty
IndlægEmne: Klanerne   Klanerne Icon_minitimeTirs aug 28, 2007 2:47 pm

Klanerne


Stilheden:
Beskrivelse:

Stilheden står for neutralitet. Stilheden arbejdet med visdom og hukommelse og blander sig normalt aldrig i andres bekymringer, end deres egne eller klanens. Stilheden arbejder for penge, som lejemordere, men har en lille del som hedder godhed. De dræber kun dem som har opført sig dårligt, eller ingen manere har. Jha, Stilheden er også kendt for Manere og charme. Ingen uden skønhed kan komme ind i Stilheden.
Evne:
Stilhedens evne som de er kendt for, er en fabelagtig hukommelse. Den er så detaljeret, at mange hyre klanmedlemmer i stedet for skrivere. Men evnen er mere end som så. Klanmedlemmer kan en form af telepati. De kan tale med hinanden, bare de har delt blod inden for to dage. Og er i berøring af hinanden.
Lederen: Frost (Yellox-Rose)
Vice: Joker


Kaos:
Beskrivelse:

Kaoskrigerne bliver de kaldt. Disse krigere, har hele deres hjerte på krig og smerte. Måske lidt meget på smerte og blod. Kaoskrigerne er betalte krigere, som arbejder for klanen og tjener penge af klanen. Klanen ejer derfor ikke meget som en familie gør, eller andre klaner. Men denne klan er kendt for at dræbe krystere, eller stikkere. Uden nåde ville de dræbe deres egen.
Evne:
Blodbersærk. Kaoskrigerne har en evne at kunne gå bersærk uden nåde, de kender ikke forskel på ven eller fjende men vil dræbe alle som står tæt nok, indenfor 5 skridt. Denne evne ligger i et serum kaoskrigerne altid bær på sig. Ingen har endnu overlevet at stjæle det fra dem.
Lederen: (ledig)
Vice: (ledig)

De Røde:
Beskrivelse:

De Røde, nærmere betegnet, Rødlige klanmedlemmer er kendt for deres eksperimenter i alkymi. Nogle siger endda at nogle af deres medlemmer er alkymister. Rødlige er gode til at lave serumer, som dog ikke virker så godt som ægte alkymisters. Rødlige arbejder også med smerte og de står ikke tilbage for at hente ofre både hos deres egne, eller andre vampyrer. Selv mennesker har være ofre i det. Rødlige ofre aldrig verden meget tanke, men arbejder som en alle medlemmerne. Alle arbejder for en tanke, en ide. At blive uovervindelige. At blive gud.
Evne:
De Rødes evne er en slags bedøvelse som ligger i deres tænder. Denne bedøvelse får de kun, hvis de har spist deres eliksirer selv som de eksperimentere med. Nogle kan selvfølgelig ikke selv klare denne eliksir, og dør når de selv smager det. Andre for evnen at kunne bedøve andre når de bider dem.
Lederen: (ledig)
Vice: (ledig)

Tigeren:
Beskrivelse:

Tigerne er en meget enkelt flok ligefremme Vampyrer. De optager selvfølgelig kun vampyrer, men ser ikke mennesket som kvæg. Nok mere legetøj. Tigerne er kendt for at lege med mennesket, både fysisk såvel som psykisk, indtil de har overvundet legetøjet og næppe gider dræbe det alligevel. Tigerne er de fleste gange meget kreative når det gælder at lege med mennesket, og det meste for selve andre vampyrer til at krumme tær. Tigerne reagere som selvstændige klaner rundt omkring, men der findes fire overhoveder for hver klan, som er føre-hannerne og hunnerne.
Evne:
Tigerne besidder evnen at skjule deres vampyr gener. Dette er ikke at de kan ændre deres udseende, men at en pille de tager, for deres hjerte til at banke svagt. Deres hud bliver varm. Og deres øjne levende igen. Denne pille virker kun 5 minutter, men den er nogle gange nok til at lokke legetøjet ud af befolkede steder. Man kan kun tage 6 piller på en dag og hvis man tager 6 piller i en uge, bliver men immun overfor pillerne.
2 Lederen: Aaron Falentine (Falco)
2 Vice: (ledig)

Begær:
Beskrivelse:

Klanen begær er en selvstændig klan som har to høvdinge, den ene i Rio, den anden i Flaren. Klanen begær er kendt for ikke kunne skelne mellem vampyrer og mennesket når det gælder deres begær. For det er hvad klanens eneste formål er, vejen til det højeste i ens indre. Orgasmen. Klanen begær, arbejder for at fuldende sig selv. Mærke ens krop blive levende, mærke ens hjerte banke igen. Mærke en anden over sig, som er mere levende end en selv. Klanen begær kan tilfredsstille enhver, men man skal passe på. Hvis man ikke tilfredsstiller dem, gør de forfærdelige ting mod dig, som straf. Klanen begær er eksperter i smerte, og kender mange måder de ikke behøver at dræbe på. Men hvor man ønsker de dræbte en i stedet.
Evne:
Klanen begær ejer muligheden for at indtage en eliksir som indeholder ’kærlighedens eliksir’ som bringer begær til dem som indtager den. Måske derfor klanen begær er så liderlige. Men denne eliksir er alle medlemmerne nu blevet afhængige af, og indtager den en gang om ugen. Denne eliksir gør så at de kan med et enkelt kys, bringe et begær til den anden. Nogle kan selvfølgelig modstå et kys, måske to. Men aldrig tre!
2 Ledere: (ledig)
Vice: (ledig)[url]
Tilbage til toppen Go down
http://z7.invisionfree.com/Magiens_Centrum
 
Klanerne
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Soul Of Life :: Vampyr-
Gå til: