Soul Of Life

Soul Of Life, er et Tekst baseret RPG, hvor i kan være helten eller heltinden i jeres egen historie. Skab jeres eget univers.
 
IndeksPortálSøgTilmeldLog ind

Share
 

 Bannerbyt xD

Go down 
ForfatterBesked
Admin
Admin
Admin

Antal indlæg : 45
Age : 30
Geografisk sted : In Your Eyes
Registration date : 27/08/07

Bannerbyt xD Empty
IndlægEmne: Bannerbyt xD   Bannerbyt xD Icon_minitimeTirs aug 28, 2007 3:59 pm

<a href="http://souloflife.danskforum.net" target="_blank"><img src="https://2img.net/h/i76.photobucket.com/albums/j9/Anora_17/Personer/Manipulationer/SOL.png" border="0" alt="Soul Of Life"></a>

--------------
Denne side kan detsvære ikke reklamere med bannere.
Ingen html tag af tilladt.

Derfor kan i reklamere for jeres sider, her under, med en beskrivelse og link.

- Musen


Sidst rettet af Man sep 03, 2007 10:48 pm, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
http://z7.invisionfree.com/Magiens_Centrum
Miko
Mennesket
Miko

Antal indlæg : 16
Age : 28
Registration date : 27/08/07

Bannerbyt xD Empty
IndlægEmne: Re: Bannerbyt xD   Bannerbyt xD Icon_minitimeOns aug 29, 2007 12:14 pm

”Velkommen til Morsul herre”
Manden var sleske og hans klæder viste at han var fra den øvrige klasse. Hans blik klæbede til taskerne og mine klæder. Jeg selv var i pjalter, men min ranke ryg viste ingen tegn på slid eller trældom. Hans øjne var hurtig og snu.
”Kom inden for, så skal jeg byde på drikke og mad..”
Jeg trak på skuldrene og lod mig glide af hesten, som villigt ventede. Mandens hus var rigt besmykket med rigdomme fra andre lande, døren af guld, eller guld maling. Mens selve altanerne var spækket med blomster for alle riger. Indenfor var det ikke anderledes. Stolene af Purpur, gardinerne Purpur og mandens purpur kåbe blev hængt på knagen i indgangen.
”Kom endelig indenfor, sæt dig ned og føl dig hjemme..”
Den sleske mand fandt hurtig min sabel under min kappe, men hans ansigt forblev en maske uden at vise bekymring. Allerede nu kunne jeg se hans tanker på hans pande fyldt med spørgsmål: Hvem er denne mand? Var nok det vigtigste spørgsmål, og jeg havde i sinde at besvare ham.
”Jeg er Prins Nicolaj Månebarn”
Stolen var behagelig da jeg satte mig, uden at se hans fald mod gulvet og hans bukken og skraben. Mon manden overhoved vidste krigen som snart ville gå løbsk? Belegar ville snart falde og Månehuset ville reagere over begge byer. Manden rejste sig op, mens hans blik lå på mine fødder. Han stammede, men faldt til tavshed.
”Som du måske kan regne ud, er jeg kommet her for at få mit navn.”
Manden blev ligbleg og hans øjne krøb sammen, rynkerne trådte nu tydeligt frem.
”Jeg forstår ikke herren, jeg er en simpel mand i forhold til deres kongelige åre. Jeg kan på ingen måde vide noget, som De ikke må have vidst før mig…”
Manden faldt til tavshed og jeg betragtede ham. Kunne det virkelig være at denne mand var min fader? Han ligner ikke mig, jeg ligner min moder. Kun min moder. Prinsens tavse blik fik manden til at ryste ukontrolleret og han faldt igen på knæ.
”De må ikke tænke ilde om mig herre, jeg gjorde jo kun hvad jeg fik besked på. De må ikke tage min ejendom og mit, mest af alt mit liv og jeg..”
Han var krøbet nærmere og havde rørt mine sko, pjaltede sko, men alligevel vidste han hans fejltagelse. Ingen rørte ved kongelige! For slet ikke at tale at kommandere rundt med dem! Jeg rejste mig op og så ned på manden. Nu vidste jeg hvorfor min moder aldrig var bange for jeg sagde sandheden, jeg ville aldrig med god vilje, sige at denne mand var min fader! En adelige, dog en pjaltet og bange dum mand. Mit kolde smil fik manden til at blive endnu blegere og da jeg gik rundt om ham kunne jeg tydelig se han rystede. Jeg ville have mit navn, og dræbe alle dem som kendte til det.
”Jamen herre.. Jeg har ikke Deres navn.. Din moder ville aldrig give det til mig.. En simpel mand som mig…”
Hans ord stoppede før jeg kunne stoppe dem og jeg stoppede foran ham. Jeg vidste at han ville fortælle mig mit navn, mit magiske navn. Og når han havde fortalt mig mit navn og jeg havde sagt dette navn tre gang, ville jeg genvinde mine magiske kræfter. Derefter ville jeg dræbe ham, som skulle havde været min fader, og derefter min moder. Så ville ingen andre end jeg kende mit navn og jeg vil være uovervindelig.

Magiens Centrum er lige opstartet og jeg har arbejdet langt tid på det. Det er gennemtænkt og der er meget information, som dog kan læses efterhånden som man ønsker. Det er for alle som ønsker at leve sig helt ind i universet og lave gennemtænkte karakterer som passer til eventyr og middelalder tiden.


Link: Magiens Centrum
_______________________________________________________________

Ved godt at det er Musens side, men syntes den er så fed, at jeg bare måtte sætte den ind, til dem der ikke kender den, eller ikke allerede spille på den. Men giv den en chance, for dn er så fed at spille på lol!

- Miko
Tilbage til toppen Go down
Yellow_Rose
Mennesket
Yellow_Rose

Antal indlæg : 36
Registration date : 29/08/07

Bannerbyt xD Empty
IndlægEmne: Re: Bannerbyt xD   Bannerbyt xD Icon_minitimeOns aug 29, 2007 7:59 pm

Portalen er en side der primært er lavet til dem der vil finde og udbrede aktive rollespilssider til andre. Den er åben for alle, så man behøver ikke tilmelde sig for at kunne skrive eller finde reklamer for sit og andre boards.
Linksne er sorteret er genre, så man nemt kan finde sin yndlingsgenre og bliver med jævne mellemrum tjekket igennem for inaktive sider, så man slipper for at spilde tid på spændende, men døde sider.
Ud over reklamedelen er siden også indrettet så man kan søge og dele gode råd til alt fra sideregler til hvordan man laver tekniske ting af forskellige art eller debattere om forskellige ting.
Og som en sidste ting tilbyder siden 'Den Hemmeligeste Hemmelighed' der er for dem der gerne vil prøve noet nyt, men som ikke kan bestemme sig og bare vil kastes ud på en side.

http://z4.invisionfree.com/PORTALEN/index.php
Tilbage til toppen Go down
Fix1991
Tigeren


Antal indlæg : 7
Age : 28
Registration date : 01/09/07

Bannerbyt xD Empty
IndlægEmne: Re: Bannerbyt xD   Bannerbyt xD Icon_minitimeMan sep 03, 2007 8:00 pm

Eldritch er en by i landet Ciannait. Byen er omkranset af en stor mur og udenfor den lever de rejsende. Kongens råd består af de 7 vise - en mester for hver magi og en stormester. Luft, ild, vand, jord beherskes af de rejsende, mens lys og mørke beherskes af byboerne. Stormesteren kontrollerer alle elementerne, men hvordan skal det gå når den nye stormester er en ung, ugift pige fra Morven, den fattigste del af Eldritch? Og kan kongen holde fingrene fra hende, eller vil han overhovedet lytte til hende?
Nu er prinsen og prinsessen fra nabolandet Muireann kommet til landet, for at prinsen, efter en gammel glemt aftale, kan ægte den ældste prinsesse. Men hvad så når hun allerede er lovet bort til en anden?

http://townofeldritch.proboards66.com/index.cgi

((Desuden virker banneret til den her side ikke... Den vil ikke vise noget billed hos mig, så tog bare et billed))
Tilbage til toppen Go down
http://townofeldritch.proboards66.com/index.cgi
Marc
GæstBannerbyt xD Empty
IndlægEmne: Bilskirner   Bannerbyt xD Icon_minitimeMan sep 10, 2007 2:46 pm

<A HREF=" SRC="
WIDTH="230" HEIGHT="100" BORDER="0" ALT="Rollespil med rod i den nordiske mytologi"></A>

Så der lige havde været en mus på min side. Har sat linket op, og kommer her med mit eget. Very Happy
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
Bannerbyt xD Empty
IndlægEmne: Re: Bannerbyt xD   Bannerbyt xD Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Bannerbyt xD
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Soul Of Life :: Spammeren-
Gå til: