Soul Of Life

Soul Of Life, er et Tekst baseret RPG, hvor i kan være helten eller heltinden i jeres egen historie. Skab jeres eget univers.
 
IndeksPortálSøgTilmeldLog ind

Share
 

 Svagheder.

Go down 
ForfatterBesked
Zach
Admin
Zach

Antal indlæg : 87
Registration date : 27/08/07

Svagheder. Empty
IndlægEmne: Svagheder.   Svagheder. Icon_minitimeMan aug 27, 2007 3:24 pm

Vampyrer kan ikke tåle sollys; Forstil jer et forstørrelsesglas og et tørt blad!

Så hurtig fanger solens stråler! Vampyrer holder sig næsten altid indendørs når solens timer er højest, nogle bevæger sig dog ud. Der skal man beskytte hvert enkelt del af ens krop med sort tøj og havde mindst drukket tre mennesker til fulde, før ens krop overhoved kan tåle sollys et kort øjeblik. Ikke mange tør tage chancen og vampyrers øjne er lige så tørre som bladene om efteråret og vampyrer bliver derfor hurtig blinde i direkte lys.

Vampyrer kan ikke tåle træ pæle igennem hjertet, da det nok må gøre fandens ondt! Forstil jer at spidde en person i hjertet. Det ville medføre døden til almindelige mennesker, ligeledes gør det hos vampyrer. Dog kan vampyrer nok klare det lidt nemmere end mennesket, fordi at deres hjertet ikke slår og er dødt i forvejen. Dog hvis du spidder en vampyr gennem hjertet, når de lige/eller er i gang, med at drikke et menneskets blod, er de sårbare og deres hjerte banke ligeledes deres liv. Dette er et svagt øjeblik hos en vampyr.

Sølvkugler og kugler har den samme effekt som træ pælene, de må da også gøre fandens ondt! Der findes historier om hellige kugler som gør at de kan lamme en vampyr, men disse er kun vandrehistorier.

Kristus kommer ikke ned på jorden og straffer vampyrer som bevæger sig ind i en kirke, (year right). Dog kan der være få vampyrer som hader Kristus så meget at de decideret får det dårligt når de kommer i nærheden af en kirker eller præsterne. Dog er det kun sjældne tilfælde og det ender normalt i blodhyldest, når vampyren dræber alle i kirkerne som straf. Det samme gælder herved også kors og vie vand. Vand er vand, træ er træ!

Og nej, Kister er for længst gammeldags. Nu findes der behagelige senge med silkelagner og blodige lig på alle sider, hvis man er dygtig.
Tilbage til toppen Go down
 
Svagheder.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Soul Of Life :: Vampyr-
Gå til: