Soul Of Life

Soul Of Life, er et Tekst baseret RPG, hvor i kan være helten eller heltinden i jeres egen historie. Skab jeres eget univers.
 
IndeksPortálSøgTilmeldLog ind

Share
 

 Jægerne.

Go down 
ForfatterBesked
Zach
Admin
Zach

Antal indlæg : 87
Registration date : 27/08/07

Jægerne. Empty
IndlægEmne: Jægerne.   Jægerne. Icon_minitimeMan aug 27, 2007 3:29 pm

Jægerne.


Som menneske, er der mange som vælge livet som Jægeren. Dette er dog ikke lige så nemt som man regner med, eller så helteartigt som man håber på. Jægeren har fjender på begge sider og har aldrig fred hos nogle. De kan aldrig føle sig sikre.
Så kan man så spørge sig selv om, hvorfor vil man være Jæger?

Fordele:

Hvis man er jæger, for man tilfredsstillelsen i at dræbe de udødelige. Man tjener respekt hos de andre Jægere og tjener respekten til Moder. Jægere lever altid et liv med spænding, og er aldrig bange for døden. Man kunne kalde dem udødelige selv, selvom de kan dø af alderdom, lever deres ildsjæl evigt hos andre. Jægerne er som en helt familie, hvis man har ingen. Jægerne tænker ikke som enkle individer, men på hele verden som et individ. Jægerne tager sig ikke tilbage, for at ofre sig selv for at bevare verden. Eller det støre billede.

Ulemper:

Hvis man er en jæger for man aldrig fred. Hver sjæl som man tager, der endnu ikke er blevet vampyr, tynger en ned og man bliver kaldt morder. Man har fjender over alt, og er kun sikker hos Moder, selvom dette måske ikke er så sikkert endnu. Mennesket hader en, på grund af man dræber mennesker som endnu ikke er blevet vampyrer, men snart vil. De skal jo have en at give skylden. Vampyrerne hader en, på grund af men dræber deres fæller. Alle hader en, for nær ens familie, alle jægerne. Men disse tænker ikke dig som en person, men som et redskab for Moder. Du vil dø en tidlig død med 90 % chance og der ingen mulighed for at du kan få et liv ved siden af.

Moder:
Moderen for disse jægere, er to kvinder klædt i hvidt og med slør. Ingen har endnu set deres ansigt. Moderen, da disse to bliver nævnt i ental, har lært tricks at bekæmpe Vampyrer med og givet denne mulighed videre til jægere. Som skal bevise deres værd konstant. Hver jæger for at nummer i romertal, en tatovering på håndfladen. Dette tal er deres nummer angående hvornår de ankom til Moder. Indtil nu findes der IIV jægere, som man har kendskab på og som jæger i gaderne om aften.
Moders hemmelige metode til at bekæmpe vampyrer med, er to doser som alkymisterne har lavet.
Hver indeholde noget som de aldrig har nævnt, og nu producere de det selv.
Det første glas, for man første gang man indtræder (først finder) Moder.
Hvis man overlever dosisen, som er en overdosis, er man set værdig i at kæmpe i tre år mod vampyrer før man får den næste dosis. Denne dosis, som var som den første, vil forøge deres hjerne. Få dem til at tænke hurtigere og mere klare. De bliver klogere, hvis det ligger til deres personlighed/ dem som før er dumme, vil blive endnu dummere.
Det anede glas, vil man få efter 5 år hos Moderen, og der vil man også få sit nummer. Den anden dosis har man aldrig vidst hvad gør, eller indeholder. Men det er dette serum som gør at de kan besejre vampyrer
Tilbage til toppen Go down
 
Jægerne.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Soul Of Life :: Menneske-
Gå til: