Soul Of Life

Soul Of Life, er et Tekst baseret RPG, hvor i kan være helten eller heltinden i jeres egen historie. Skab jeres eget univers.
 
IndeksPortálSøgTilmeldLog ind
Soul Of Life

Soul Of Life - Tilmeldingsvilkår


Administratorer og redaktører af dette forum vil prøve at fjerne eller rette i indlæg der kan være stødende så hurtigt som muligt, dog vil det være umuligt at gennemlæse alle indlæg. Derfor accepterer du at være indforstået med, at alle indlæg i dette forum udtrykker holdninger og meninger af forfatterne af indlæggene, og ikke administratorer, redaktører eller webmastere (bortset fra indlæg skrevet af disse) og derfor kan disse heller ikke holdes ansvarlige.

Du accepterer også ikke at skrive indlæg der indeholder skældsord, pornografiske, vulgære, bagtalene, hadefulde, truende, seksuelt-orienterede eller andre ord/vendinger som strider mod gældende lovgivning eller god skik. Såfremt dette konstateres, kan det føre til at du øjeblikkeligt og permanent udelukkes fra forummet (din Internet udbyder vil blive orienteret). Din unikke IP adresse logges i alle indlæg der skrives til dette forum, for at forebygge misbrug af enhver slags. Du accepterer også at administrator, redaktører og webmastere tilhørende dette forum har ret til at fjerne, rette eller lukke ethvert emne/indlæg hvor og hvornår som helst de måtte finde det nødvendigt. Som bruger giver du ret til at alle informationer som du har indtastet gemmes i en database. Disse informationer vil ikke blive videregivet til 3. part uden din viden; webmastere, administratorer eller redaktører kan dog ikke blive holdt ansvarlige for eventuelle hackerangreb der måtte føre til afsløring af disse data.

Dette forum bruger cookies til at gemme information på din lokale harddisk. Disse cookies indeholder ingen af de informationer som du har indtastet om dig selv, de er kun til for at sørge for at du får den nemmeste brugerflade. Din email bliver kun brugt til at sende en verificering af dine tilmeldingsdetaljer og kodeord (og til at sende et nyt kodeord, hvis du skulle glemme dit nuværende).

Ved at klikke på nedenstående tilmeldingslink accepterer du at være indforstået med disse forhold og vilkår.
___
SOL's regler -
 
1 ) [admin funktion] Ingen andre end Admin må bruge denne skrivemåde i en tråd.

2 ) Admins ord er Lov på denne side. Jeg er til at tale med hvis i synes i er blevet uretfærdigt behandlet, men ingen diskussion i urimelighed.

3 ) Der er forskellige måder at skrive på og jeg vil give nogle eksempler som kan bruges.
”talens brug” – talens brug
*tankens stemme* - tankens stemme
(dine egne ord) – Off: dine egne ord.

4 ) Man skal helst skrive mere end tre linjer i hver post. Det giver bedre spille muligheder og bedre reaktions muligheder.

5 ) Man skal følge sidens regler om styrke. Hvis en fejl bliver opdaget så bliver man bedt om at rette. Hvis det ikke sker bliver det slettet.

6 ) Man må højst have 2 karakterer på en bruger. Disse skal man skrive navn og alder, evt. job og biled, i ens Signatur. Du kan ansøge hvis du ønsker flere karakterer eller brugere.

7 ) Kærlighed og andet intimint materiale er tilladt, hvis man tilføjer et [K] i ens overskrift. Dog er det ulovligt på befolkede eller neutrale steder, markedsplads, købmand, wc mm. Private tråde er også tilladt, hvis man igen tilføjer et [P] i ens overskrift. Et [i -] kan du bruge hvis man først skal inviteres før man kan bryde ind.

8 ) I din Signatur kan man sætte billdere ind af ens karaktere eller andre ting. Dog må disse ikke være større end 500*200.

9 ) I må kun være i fire tråde med hver karakter!

10 ) I hver tråds navn skal der stå hvilke uge dag det forgår i.