Soul Of Life


Soul Of Life, er et Tekst baseret RPG, hvor i kan være helten eller heltinden i jeres egen historie. Skab jeres eget univers.
 
IndeksPortálSøgTilmeldLog ind

Soul Of Life
Soul Of Life er et RPG som indeholder vampyrer og mennesket i en sen middelalder. Vampyerne har en dag hver måned hvor natten vare en dag, men en gang gik et ritual forkert og menneskeungen som skulle have blevet vampyr, mødte solen som steg op og undgik forvandlingen. Nu er vampyerne nysgerrige om dette Halve menneske og halve vampyr, med et bankene hjerte. Mens mennesket frygter, på grund af dette halve menneske, nu bær en sygdom som skaber død og smerte.
Kan dette barn indeholder svarene?
 
Vis ubesvarede indlæg
 Forum EmnerIndlæg
Sidste indlæg
Ingen nye indlæg

Information

Her ligger alt information som i skal bruge for at komme i gang.
1010Lør jul 30, 2011 8:55 pm
Anonymous Alle bijzondere dingen in de zaanstreek
Ingen nye indlæg

Menneske

Her inde er alt om mennesket og deres gøren eller laden. Her inde kan i også finde deres karakter ark, som i skal brug for at lave jeres karakter.
44Tirs aug 28, 2007 12:03 pm
Admin Arbejde
Ingen nye indlæg

Vampyr

Her inde ligger oplysningerne om vampyrerne. Her inde kan i også finde arket til jeres karakter, eller alt andet som tilhøre vampyren.
1918Ons aug 03, 2011 6:00 pm
Anonymous cholesterol in fish oil
Ingen nye indlæg

Rio

Dette er Rio's marked. Dette er næppe så stort som Flarens, men dette ejer vestlige stoffer og de nordligeste smykker. Rios marked er kendt for at være dyrt, men utrolig god kvalitet. Det er også kendt for at være der hvor der er flest indtjening til tyvene. Markedet er på tre gader, som ender i et krydt. Hver gade med huse på hver side.
00
Ingen nye indlæg

Cerrum

Dette er Centrum for alle storbyer. Her går alle veje hen, hvis man ønsker berømmelse, eller en ny start. Her er der altid brug for penge, eller matriale, selv slaver eller visdom. Alt kan bruges, man skal bare kende dens værd. Her er det også kendt at Alkymisterne ikke er tilladt og til blive dræbt uden omtanke. Cerrum har åbne porte for alle, som kan vise en dåbsattest, mellem 08-00. Efter eller før, vil portene være lukkede og vagterne vil skyde mod dig med skarpt.
295Søn sep 30, 2007 4:11 pm
Zach Endnu en dag
Ingen nye indlæg

Ide Samleren

Her inde kan i sætte spørgsmål ved siden, eller komme med spørgsmål. Dette er kun til information og hvis i vil spamme, bør i gøre det i 'spammeren'.
11Tirs sep 25, 2007 6:59 pm
Admin Lejlighed
Ingen nye indlæg

Spammeren

Her inde kan i lave lege, eller spamme med links. Her inde kan i også sætte reklame eller andet i matriale i måtte ønske. Spammeren er til fri benyttelse og er helt jeres egen.
716Man dec 17, 2007 5:11 pm
valantha ny rpg side
Soul Of Life Empty
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Hvem er på nu
Hvem er på nuVores brugere har i alt skrevet 592 indlæg
Der er i alt 27 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er hopeless
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst
Flest brugere online på samme tid var 13, Lør mar 19, 2011 8:25 pm

Registrerede brugere Ingen
Legend :   [Administrator ]   [ Redaktør ]

Nye indlægNye indlægIngen nye indlægIngen nye indlæg  Forum er låstForum er låst