Soul Of Life

Soul Of Life, er et Tekst baseret RPG, hvor i kan være helten eller heltinden i jeres egen historie. Skab jeres eget univers.
 
IndeksPortálSøgTilmeldLog ind

Share
 

 Stats

Go down 
ForfatterBesked
Admin
Admin
Admin

Antal indlæg : 45
Age : 30
Geografisk sted : In Your Eyes
Registration date : 27/08/07

Stats Empty
IndlægEmne: Stats   Stats Icon_minitimeMan aug 27, 2007 11:49 pm

Stats

På denne side findes der ikke stats, jeg stoler på jeres dømmekraft.


SOL indeholder to forskellige racer, vampyr og mennesket.
Her er det klart at vampyren ville vinde over mennesket på grund af vampyrens erfaring med kamp i mange menneskealdre. Mennesket har ingen chance, men kan måske tilfalde sig på tilfældighederne og gemme sig, til vampyren opgiver forsøget.
Andre tilfældigheder kan selvfølgelig også ske, evt. besøgende, ballade eller andet sjovt. Det er helt op til jeres skriveevne, om hvordan i ville kunne slippe væk. Dog skal i lade muligheden blive at Vampyren måske har gennemskuet jer, eller tilfældigheden og kunne have stoppet jer.

SOL indeholder også jægerne.
Jægere findes der fire forskellige typer på.
- Den første jæger, er nybegynderen som er rimelig dopet med et serum som ikke giver nogle kræfter. Jægeren er svagelig og kan næppe klare en vampyr. Nok heller ikke et menneske, for nær hvis jægeren virkelig koncentrere sig, eller for hjælp. Eller bare som et normale, er utrolig stærk.
- En anden jæger er nybegynderen som får hans anden dosis af serumet. Dette gør at han vil blive en del klogere, og måske ville kunne forudsige en del af menneskelige bevægelser. Som en slags 6 sans. Denne jæger kan måske forudsige vampyren, hvis denne har studeret vampyren grundigt, men hver vampyr er specielt så man kan aldrig forlade sig på evnen. Dog vil jægeren styrke eller hurtighed aldrig være som en vampyrs.
- Den tredje læger som jeg skal fortælle om, er jægeren som nu har fået dennes nummer. Disse er farlige og kender ikke til frygt eller døden. Disse jægere stopper ikke, og vil aldrig ligge sig ned hvis de er såret. De vil kæmpe, til de dræber modstanderen, eller dør i forsøget. Disse jægere kan være en irriterende modstand mod vampyrer, deres styrke vil aldrig være en modstand mod dem. Men deres overtal, snedighed, og utrolige hurtighed vil altid være en besværlighed.
- Den fjerde jæger, er en jæger ingen har lyst til at møde. Disse jægere er jægere som er blevet smidt ud af Moder, eller på anden måde er forsvundet fra Moders skød. Disse jægere er pensionister, eller farlige mordere som ikke kan finde grænsen mellem ven eller fjende. Disse skyer ingen midler for at gøre gode gerninger, om de så er gode for andre kommer ikke sagen ved for dem. Disse eks jægere, er farlige mordere som enten er blevet immun overfor serumet, eller har gjort noget ulovligt og derfor er lovløse. Disse vil Moders jægere dræbe gratis og uden at tænke.

Alkymister er farlige personer, som har ingen love, andet end alkymisternes fælleslove.
Den Sorte Bog’s love, er det eneste som holder styr på disse mordere.
Alkymister ved man aldrig om de er stærke, kloge eller snu.
Man kender kun alkymisterne ud fra deres kappe som bestemmer deres rang.

Lilla Kåbe:
Disse kan ikke mange eliksirer og kan endnu ikke skrive på alkymisternes sprog. Dog kan disse have en mester, som vil gøre livet surt for dig.
Blå Kåbe:
Disse har adgang til biblioteket, hvor de kan læse de normale eliksirer. Men endnu ikke for de lov at eksperimetre eller lege med det. Disse kan måske en enkelt eller to eliksirer i hovedet, som de har prøvet forbudt.
Rød Kåbe:
Disse kan nu Alkymistens hemmelige sprog, og kan nu læse på de støre hemmeligheder som er i Den Sorte Bog. Disse kan også have en bog med opskrifter på diverse eliksire. Disse er nok dem du skal spørge, hvis du skal have en dosis af et eller andet. Dog giver de aldrig noget gratis, uden noget i ligevægt.
Sorte Kåbe:
Disse er mestrene som kan tage lærlinge hos dem. De må højest have en lærling hvert år, og hvis de beholder deres gamle, kan de ikke få nye. Disse mestre kan alle formularer (hvis de husker dem) og har prøvet forbudte kunstre. Disse mestre har også begået mord mindst en gang.
Tilbage til toppen Go down
http://z7.invisionfree.com/Magiens_Centrum
 
Stats
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Soul Of Life :: Information-
Gå til: