Soul Of Life

Soul Of Life, er et Tekst baseret RPG, hvor i kan være helten eller heltinden i jeres egen historie. Skab jeres eget univers.
 
IndeksPortálSøgTilmeldLog ind

Share
 

 Smitten

Go down 
ForfatterBesked
Admin
Admin
Admin

Antal indlæg : 45
Age : 30
Geografisk sted : In Your Eyes
Registration date : 27/08/07

Smitten Empty
IndlægEmne: Smitten   Smitten Icon_minitimeTors aug 30, 2007 12:12 pm

Smitten.


Smitten som blev spredt gennem børnene lagde en dæmper for frygten mod vampyrerne. Nogle sagde endda at Smitten var være end Vampyrer, endda døden og Alkymisterne.

Smittens frembringelse:

Smitten kommer som et udslæt. Dette udslæt er rødt og ophedet. Udslættet går ikke væk, og siden hen begynder det at sprede sig. Først der ved man at man er smittet, fordi man begynder at få hedeslag og utrolig åndenød. Udslettet ligner en skoldning, og Vampyrerne kender udslettet når de selv går ud i solen og slipper med livet i behold.

Udslættet går ikke væk, ligegyldig hvad som er prøvet. Og det er kun på en del af mennesket, der spreder sig aldrig mere. Det meste normale steder, er der hvor man er blevet besmittet af andre. Hænderne, armene, halsen eller kinderne. Udslættet klør hvis det er for meget i solen, og kan kun sprede sig hvis man direkte soler sig i længere tid. Udslættet i starten spreder sig kun i en til to uger, inden det ligger sig for evigt.

Børn:

Smitten kan smitte andre børn, ved fysisk berøring. Disse børn bliver derefter selv smittet af Smitten, og bliver normalt dræbt, eller jaget ud af byerne.
Men de voksne lider meget mere end børne.

Voksen:

Hvis en voksne bliver smittet, finder denne ikke ud af det før et halv måned inde i processen. I denne tid har den voksne oplevet, humørsvingninger, kløen, væske og en kæmpe migræne som kommer pludseligt.
Når et måned er passeret, kan den voksne nu begyndte at finde udslæt som begynder at vokse ud af huden. Dette er en meget smertefulgt process. Smitten, som er i gang med at vokse ud af din hud, bliver til blod når den når det sidste lag hud. Når blodet når overfladen, kan såret ikke stoppes end med andet end et urtekog som alkymisterne har speciale i.
Når man er kommet til dette punkt, kan man ikke gemme det mere og udslættet vil begynde at tære på ens blodmangel, og energi. Nu vil udslættet også have ført til hovedet eller mere udsætte steder.
Den voksne oplever nu tredje og sidste proces i Smitten.
Nu når smitten har ledt alt blodet ud af kroppen, og man kun har bevaret en lille del, mens ens sår aldrig helt har lukket, begynder ens sind at opfange andre signaler. Man begynder at have mareridt med åbne øjne. Det er her ens øjne, for andre udefra, begynder at blive hvide som en blind.
Med åbne øjne begynder du at drømme farlige drømme, som bid for bid tager dit sind og sjæl. Du kan ikke sove, du kan ikke hvile, du kan ikke dø.
I den tid vil dit hjerte ikke stoppe, ligegyldig hvor meget andre prøver at få det til det. I denne tid er smerten i de voksens krop, så stor, at det kun kræver vanvid at kunne udholde den.
Den sidste proces er døden.
Du opdager ikke døden før du mærker dit hjerte en gang stoppe. Du prøver ihærdigt at trækker vejret, men opdager at du bliver kvalt i dit eget sidste blod.
Dit hjerte kan måske genstarte tre gange, inden det til sidst for evigt er stille. Dette kommer an på hvor stærkt et hjerte er.
Døden ved at kvæles i ens eget blod og ens øjne som ser kun mørke og mørkets væsner.
Derfor voksne hellere vil adskille sig med sit eget barn, end at opleve disse pinsler.

- Musen
Tilbage til toppen Go down
http://z7.invisionfree.com/Magiens_Centrum
 
Smitten
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Soul Of Life :: Information-
Gå til: