Soul Of Life

Soul Of Life, er et Tekst baseret RPG, hvor i kan være helten eller heltinden i jeres egen historie. Skab jeres eget univers.
 
IndeksPortálSøgTilmeldLog ind

Share
 

 Blod /vampyr blod.

Go down 
ForfatterBesked
Zach
Admin
Zach

Antal indlæg : 87
Registration date : 27/08/07

Blod /vampyr blod. Empty
IndlægEmne: Blod /vampyr blod.   Blod /vampyr blod. Icon_minitimeMan aug 27, 2007 3:25 pm

Vampyrer drikker blod og derved får de også mere energi, hvis man kan kalde den beruselse det der sker. Som en liderlighed i kroppen, som en bølge af energi som får dit hjerte til at hoppe nogle gange, for så at tie indtil næste tår. Nogle drikker dyreblod, nægter at kommer i nærheden af menneskeblod. De dør inden to år! Dyreblod har ikke samme egenskaber som menneskeblod, og menneskeblod skal der til før kroppen kan forholde sig så levende som de døde vampyrer.Vampyr blod er så en anden sag. Vampyr blod er gammelt, alt for gammelt og alt for udtørret til at kunne drikkes med nydelse. Dog er der visse klaner som har til pagt at drikke hinandens blod. Hvis man nemlig har en person der er alkymist eller anden ligene position, får de andre også glæde af dennes magt i nogle lykkesaglige minutter. Selvfølgelig er der også visse par af Vampyrer som med glæde deler blod i specifikke situationer. Tror jeres fantasi er bedst.Dog findes der også nogle klaner som tror på blodmagi. En magi man får hvis blodet pumper kraftigt nok i menneskets krop, og som giver vampyren en overnaturlig følelse at kunne alt. Denne magi er nok mere i hjernen end noget andet, men dog virker den på de fleste som tror på det. Det gør, hvis vampyren har fået blodet til at pumpe hurtig nok i menneskekroppen og drukket det i en slurk, at vampyren kan gøre alt uden smerte eller anden form for forhindring i ca. fem sekunder til minutter. Nogle kalder det også blodrus.

For at få dette menneske op i puls, skal man bruge frygten, rædsel eller smerte til at frembringe. Jeres fantasi virker lige så godt som min, så jeg vil ikke komme med eksempler her.
Tilbage til toppen Go down
 
Blod /vampyr blod.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Soul Of Life :: Vampyr-
Gå til: