Soul Of Life

Soul Of Life, er et Tekst baseret RPG, hvor i kan være helten eller heltinden i jeres egen historie. Skab jeres eget univers.
 
IndeksPortálSøgTilmeldLog ind

Share
 

 Mensket general info.

Go down 
ForfatterBesked
Zach
Admin
Zach

Antal indlæg : 87
Registration date : 27/08/07

Mensket general info. Empty
IndlægEmne: Mensket general info.   Mensket general info. Icon_minitimeMan aug 27, 2007 3:28 pm

Mennesket:

Mennesket er levende væsner som lever i de udødeliges verden.
Mennesket lever kun af deres forsigtighed, eller deres snu. De arbejder eller snyder sig gennem livet, og håber konstant på at det ikke er deres tur når natten sænker sig. Deres våben er ikke meget imod Vampyrerne og deres eneste forsvar er enten deres familie, eller deres embede.

Dagen:
Mennesket lever bedst om dagen, hvor de kan opretholde en normal hverdag. Her går mennesket på arbejde, nogle gør, og tjener penge for familien derhjemme så de kan få føde på bordet.
Om dagen findes der to slags mennesker, som selvfølgelig deles op i rige eller fattige.
De fattige arbejder både om natten og dagen, og kaldes vandrene. De fattige vandre evigt, siges det som en joke, efter føde og penge som kan sørge for deres vedvarende sulte maver.
De rige arbejder kun om aften, eller dagen. Disse deles op i slaveejere, dem som har folk som at arbejde for sig om dagen. Eller nattevandrer, som er folk der arbejde om aften. Disse er kendt for at have aftaler med vampyrerne, så disse holder sig væk. De er ikke vellidt om dagen hos vandrene, da de alligevel aldrig giver meget.

Natten:
Mennesket lever nogle gange også om natten. De er sjældent folk våger sig ud om natten hvis de ikke har aftaler med en udødelige, for om natten reagere vampyrerne gaderne og byerne. Selv landet har de sat sig på. Om natten kan mennesket arbejde med at sælge deres fæller, slaver eller føde til vampyrerne, eller at være pantelånere. Disse er selvfølgelig meget vellidt, fordi de konstant har penge. Men det er en svær opgave at ophæve denne position, hvis man bliver bestjålet er man død. Hvis man bliver dræbt, til ens familie dø. Hvis man holder vampyrerne for nar, dør man ikke foreløbigt men langsomt og pinefulgt. Om natten bevæger Jægerne sig også ud, disse findes der bare ikke mange af, og de fleste er ikke vellidt hos mennesket (hvert fald ikke aktuelt), og skal forsvare sig mod både mennesket og vampyrerne, på grund af hadet på begge sider.
Tilbage til toppen Go down
 
Mensket general info.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Soul Of Life :: Menneske-
Gå til: